NTO Opleidingen

Korting NTI-opleiding

VAKBOND BOA ACP-LEDEN ONTVANGEN 15% KORTING OP OPLEIDINGEN VAN NTI

Als lid van Vakbond BOA ACP studeer je bij NTI waar en wanneer het jou uitkomt én altijd met een flinke korting. Door de samenwerking tussen de ACP en NTI Zakelijk ontvangen onze leden een korting van 15 %* op NTI-opleidingen. NTI Zakelijk biedt een breed aanbod van cursussen en opleidingen (mbo en hbo). Van verschillende master- en hbo-opleidingen tot cursussen die je misschien altijd al eens hebt willen volgen.

Het aanbod van NTI is breed. Met flexibel studeren van het NTI studeer je op een manier die bij jou past en is het mogelijk om zelfstandig een erkende opleiding te volgen naast jouw drukke baan. NTI Zakelijk combineert de voordelen van thuisstudie met begeleiding, klassikaal onderwijs en e-learning. Ze bieden ruim 850 opleidingen aan: van korte cursus tot masteropleiding.

NTI Zakelijk richt zich op medewerkers van bedrijven en instellingen die een opleiding naast hun werk willen volgen. De opleidingen van NTI worden aangeboden volgens het flexibele ‘blended learning’-concept: online als dat kan en klassikaal als dat nodig is. Zo zijn de opleidingen van NTI goed te volgen naast een baan, hobby’s en een gezin.

LEDENVOORDEEL

Leden krijgen 15% korting op cursussen en mbo/hbo-opleidingen van NTI Zakelijk. Als op de website al een actiekorting loopt, ontvangen leden 5% extra korting bovenop de lopende actiekorting. De kortingen gelden als je de opleidingskosten in een keer betaalt. Op Mijn BOA ACP vind je een volledig overzicht van de beschikbare opleidingen en cursussen.


Aanmelden?

Ik ben BOA

LID WORDEN VAN Vakbond BOA ACP?

Sluit je aan