Foto aan het eind van Bewaar & beroep

GRATIS deelnemen BOA DAG 2022 - 13 september


Dinsdag 13 september is het zover: de BOA DAG 2022 met boeiende workshops en enkele demonstraties voor alle boa's, toezichthouders en handhavers.

Waarom je deze dag niet mag missen?! Je bent in één dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vak. Dit is hét event waar je inspiratie opdoet en waar je vele netwerkmogelijkheden hebt met vakgenoten uit heel het land.

Hieronder een overzicht van de workshops en demonstraties die je deze dag kan volgen:

Kennis maken met elektrisch rijden (praktijk)

Stap in een elektrisch voertuig met een ervaren instructeur en ervaar het surveilleren in een elektrisch voertuig. Vaak werkt zo'n voertuig net even anders. Snellere acceleratie, one pedal drive en hoe vaak je moet opladen. Dit en nog veel meer kun je ervaren tijdens de workshop Rijden in een elektrisch voertuig. Dit was een groot succes in 2021! Dit is tevens de praktijk workshop voor Taal van de weg. De plaatsen zijn beperkt op onze BOA Dag, dus geef je snel op!

BIKE (praktijk)

Veel boa's maken gebruik van een (e-)bike. Tijdens deze workshop krijg je de kans om een (elektrische) mountainbike (MTB) te testen op ons bike-parcour! De NTFU-mountainbike-instructeurs van BOA Trainer zullen je veilig begeleiden en adviseren!

Schade preventie

Een ongeluk zit in een klein hoekje en een paaltje staat vaak net in een dode hoek. Waar veel wordt gereden, komt ook veel schade voor... of toch niet? Via de BOA Academie bieden wij diverse rij-trainingen aan. Een daarvan is schade preventief rijden. De resultaten binnen diverse pilots zijn verbazingwekkend te noemen! Vanuit deze basis is het tevens mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen, zodat je een volwaardige rij-training hebt gehad. In deze workshop nemen we je mee in deze pilots en laten we je de resultaten zien.

Omgaan met verwarde personen

Dagelijks krijgt de politie gemiddeld 25 meldingen over mensen die met verward gedrag (acuut) een gevaar vormen voor zichzelf en hun omgeving. Hoe ga je hiermee om? In deze workshop komen de oorzaken van verward gedrag aan de orde en leer je onderscheid te maken tussen mensen onder invloed van middelen (excited delirium syndroom) en mensen met verward gedrag door andere oorzaken. Je krijgt handvatten aangereikt als het gaat om herkenning van verward gedrag en juist handelen.

Deze workshop - verzorgd door mensen uit de praktijk en ervaring met GGZ-problematiek en verslaving in een ambulante setting - is bedoeld voor politiemedewerkers en boa's die in hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met agressie en verwarde personen. 'Waarom doet hij zo?! - Omgaan met verwarde personen' is een praktische workshop, waarin je inzichten kan opdoen en handvatten krijgt aangereikt die je direct in de praktijk kan gebruiken.

EVC-trajecten - Waarderen van vakmanschap

Je hebt jarenlange ervaring als boa. Hoe kun jij je opgebouwde vaardigheden en kennis inzetten om een MBO 3 HTV diploma te halen, zonder weer in de schoolbanken te hoeven zitten? Hoe werkt een EVC-traject (Eerder Verworven Competenties)? In deze interactieve workshop krijg je antwoord op deze vragen!

Leiderschap voor Boa/HTV

Welke competenties komen kijken bij leiderschap? Wat houdt de MBO 4 opleiding Leidinggevende TAP (Team/Afdeling/Project) voor boa en HTV in? Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Meld je dan vooral aan voor deze workshop.

Geef je brein een boost!

D3Z3 M3D3D3L1NG L44T J3 213N T0T W3LK3 GR0T3 PR35T4TI35 0N23 H3R53N3N 1N 5T44T 21JN.1N H3T 83G1N W45 H3T 23K3R N0G M031L1JK D3Z3 T3K5T T3 L3Z3N, M44R NU K4N J3 H3T W44R5CH1JNL1JK 4L W4T 5N3LL3R L3Z3N 20ND3R J3 3CHT 1N T3 5P4NN3N.D4T K0MT D00R H3T 3N0RM3 L33RV3RM0G3N V4N 0N23 H3R53N3N. KN4P H3? D323 M3D3D3L1NG M4G J3 K0P13R3N 3N V3RD3R V3R5PR31D3N. 15 D1T L3UK 0F N13T? 1K W33T 23K3R D4T J3 V3R8445D 5T44T V4N J353LF.

Ervaar tijdens deze workshop van NEXT HRM hoe snellezen en mindmappen jouw ontwikkeling versnelt!

Waarderend leidinggeven

Het functioneren van een team kun je benaderen vanuit gemaakte fouten, van individuele tekortkomingen, communicatieproblemen et cetera. Je kunt het functioneren van een team ook benaderen vanuit dat wat goed gaat, waar men trots op is en waar men naar toe wil. Je ziet het pas als je het doorhebt. Deze wijsheid zet NEXT HRM in tijdens deze workshop. Wij garanderen dat jij en je team er ver(der) mee komen! En leren/ontwikkelen gaan omarmen.

Lachgas

De afgelopen jaren is het gebruik van lachgas onder jongeren sterk toegenomen. Lachgas wordt onder jongeren vaak gezien als statusmiddel en wordt hierdoor vaak in groepen gebruikt. Omdat lachgas niet is aangemerkt als drugs in Nederland zien vele jongeren alleen de voordelen van lachgas. Jongeren zijn niet bekend met de juiste medische informatie over de lange en korte termijn en bijwerkingen van het gebruik hiervan. Tijdens deze praktijkgerichte workshop leert BOA Trainer boa’s omgaan met de overlast en gevaren van lachgas.

De doorontwikkeling van Toezicht & Handhaving Breda

Tijdens deze workshop neemt de gemeente Breda je mee in de ontwikkeling van het team handhaving met een doorkijk naar de toekomst. Hoe gaan ze om met de transitie qua werkzaamheden, wat dit vraagt van organisatie en medewerkers en hoe zorg je dat de politieke ambitie aansluit bij de inzet en vraag uit de stad.

Opleiding coördinerend toezicht handhaving nivo 4

De opleiding CTH biedt als eerste en enige opleiding jou een programma aan dat een erkend nivo 4 heeft en geheel aansluit op jouw praktijk. Met name geschikt voor bijvoorbeeld wijkboa's, senioren en coördinatoren. Centraal staat het versterken van je coördinerende en coachende competenties. Dat koppelen we aan vakinhoudelijke thema's, zoals ondermijning, woonoverlast en jeugd. Het programma is concreet ontwikkeld voor de handhaving en geeft je meer persoonlijke en vakinhoudelijke inzichten.

Workshop Alcoholwet

Praktijkgerichte workshop voor boa's in domein 1 die worden ingezet als toezichthouder Alcoholwet. Tijdens deze workshop van MBALL worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: Begrippen en bevoegdheden Algemene wet bestuursrecht, Theorie Alcoholwet, Alcoholbesluit en Alcoholregeling én Toepassing last onder dwangsom / bestuursdwang.

Locatie

PROCentrum
De Waal 5, 5684 PH Best

 

GRATIS DEELNEMEN AAN BOA DAG

Jij kunt nu als lid van vakbond BOA ACP gratis(!) deelnemen aan deze dag.

Wat moet je daarvoor doen?
Meld je zo snel mogelijk aan door een e-mail te sturen aan w.jongman@ikbenboa.nl
Vermeld in de e-mail je voor- en achternaam, voor welke organisatie je werkzaam bent en als het even kan jouw lidmaatschapsnummer.

Na het aanmelden ontvang je binnenkort meer informatie.

Meld je snel aan dan zien wij elkaar op de BOA dag op 13 september!