BOA ACP

Juridische hulp

Het gebeurt altijd bij een ander, totdat het jou overkomt. Van een aanklacht van een burger tot onenigheid met de werkgever over de hoogte van de reiskostenvergoeding. Juist daarom is het prettig te weten dat er een vakbond is die achter je staat.

Als BOA ACP-lid ben jij namelijk verzekerd van professionele rechtsbijstand wat betreft werk, inkomen of uitkering. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Individuele Belangenbehartiging (IBB) via 033 – 495 28 88 of ledencontact@acp.nl. Samen met juristen gespecialiseerd in ambtenarenrecht, staat zij voor je klaar!

Zoals bij elke juridische ondersteuning gelden ook hier voorwaarden, waaronder hulp wordt verleend. Hierover lees je meer in het reglement rechtshulp en de toelichting daarop.

Juridisch conflict privé? ACP Rechtshulppolis

Je werkt natuurlijk niet 24 uur per dag. Ook in je vrije tijd kun je voor problemen komen te staan, waarbij je rechtshulp nodig hebt. Je kunt betrokken raken bij een burenruzie, onenigheid krijgen over de reparatie van je auto, het oneens zijn met een huurverhoging of te maken krijgen met je verzekeraar die weigert uit te keren. Vakgroep BOA ACP vindt dat je rechten ook privé goed beschermd moeten worden. Hiervoor bieden we samen met ARAG de ACP Rechtshulppolis aan.

De ACP Rechtshulppolis biedt een aantrekkelijk pakket, waardoor leden verzekerd zijn van een kwalitatief hoogwaardige verzekering met een prima dekking en voor een aantrekkelijke prijs. BOA ACP-leden kunnen zich voor € 5,88 per maand verzekeren.