26 november: Dag van de BOA

26 november: Dag van de BOA

11 okt 2018, Algemeen nieuws

Op maandag 26 november vindt in de Reehorst te Ede de 13e Dag van de BOA plaats. De dag waarop alles om de boa draait. Sprekers en diverse workshops zorgen ervoor dat je weer helemaal op de hoogte bent! Kom ook en ontmoet vakgenoten uit heel het land.

Meer informatie op de site van de Dag van de BOA

Vanuit Vakbond BOA ACP organiseren wij die dag een workshop proactief handhaven.

Proactief Handhaven & Predictive Profiling

Steeds meer bedrijven en overheden richten zich op het voorkómen van incidenten; in plaats van te reageren op een gebeurtenis, zoals zakkenrollen en zelfs terrorisme. Hoe herken je een crimineel bijvoorbeeld op een vol perron? In deze workshop krijg je inzicht in de methodiek van predictive profiling en informatiegestuurd handhaven. Je leert methoden die direct inzetbaar zijn in het boa-vak. Zoals vanuit een andere mindset (van repressief naar proactief) te kijken naar gedrag van mensen, voorwerpen en situaties. Zodat je crimineel gedrag in een vroeg stadium leert signaleren. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methoden verdiep en verbreed je je vakkennis.

Andere workshops:

Verkiezing BOA van het jaar 2018 – Verkiezing voor en door BOA’s 

Tijdens de Dag van de BOA op maandag 26 november zetten we weer een BOA in ’t zonnetje.  Een BOA die geweldig werk levert, anderen inspireert boven zichzelf uit te stijgen en als ambassadeur voor het imago van BOA’s kan optreden. Zo geven we BOA’s een podium om aan het land te laten zien hoe onmisbaar ze zijn voor de veiligheid & leefbaarheid.

Kent u een BOA die het verdient om op 26 november 2018 in ’t zonnetje te worden gezet? Nomineer dan uw collega! Let op aanmelden kan tot 1 november 2018. Ga snel naar: www.dagvandeboa.nl/verkiezing

Tot ziens op 26 november!

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN