Ambassadeursdag 2018 Vakbond BOA ACP

Ambassadeursdag 2018 Vakbond BOA ACP

20 sep 2018, ACP

Woensdag 19 september organiseerden wij voor het eerst een Ambassadeursdag. Al onze kaderleden, individueel belangenbehartigers (IBB’er) en andere actieve leden (onder wie V&S’ers van NS), waren uitgenodigd op ons hoofdkantoor in Leusden. Gezien het feit dat deze ambassadeurs door heel het land wonen én in wisselende diensten werken, was de opkomst erg groot. Wat stond er op het programma? Vooral bijpraten, ervaringen uitwisselen, discussiëren over hot topics en elkaar tips geven. Dit alles onder het genot van koffie en een uitgebreide lunch.

Juridische bijstand

Wij legden nog eens uit wat wij voor al onze leden kunnen betekenen. Juridische bijstand is een heel belangrijke reden om lid van Vakbond BOA ACP te worden. Wij werken samen met een in het boa-vak gespecialiseerde advocaat.

Individuele Belangenbehartiging

In sommige gevallen is hulp van een van onze Individueel Belangenbehartigers al voldoende. Deze IBB’ers spelen een cruciale rol voor onze leden (en waar mogelijk voor niet-leden). Zij zijn op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en kennen de belangen, rechten en plichten van medewerkers. Zij kunnen hen daarin bijstaan. Binnenkort start een nieuwe lichting met de opleiding Individueel Belangenbehartiger (IBB’er).

BOA Vacaturebank en BOA Academie

Natuurlijk vertelden wij ook over actuele ontwikkelingen binnen onze bond. Zo hebben wij onlangs een BOA Vacaturebank gemaakt. En lanceren wij binnen kort de BOA Academie, waarmee wij vakinhoudelijke opleidingen aanbieden voor boa’s, handhavers en toezichthouders. Denk aan trainingen weerbaarheid, omgaan met agressie en proactief handhaven. Met extra aantrekkelijke aanbiedingen voor onze leden.

Trots

Tot slot ontvingen al deze leden een polo met het bondslogo. Een gevoel van trots en saamhorigheid overheerste na afloop. Daarom is gelijk afgesproken: volgend jaar weer!

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN