Binnenkort enquête over examinering ExTH

Binnenkort enquête over examinering ExTH

20 dec 2018, vakbond boa acp

Niet alleen Vakbond BOA ACP, ook andere belangenverenigingen voor boa’s ontvangen telefoontjes en mailtjes van leden die negatieve ervaringen hebben met de examinering via exameninstelling ExTH. Ook tijdens veel bijeenkomsten is het onderwerp van gesprek, constateren wij. Daarnaast maken scholen en werkgevers zich zorgen over de examinering. ExTH is op de hoogte van de klachten maar zet geen structurele verandering in.

Ervaringen in kaart brengen

Vakbond BOA ACP wil daarom met een enquête de ervaringen van boa’s in kaart brengen. Dit doen wij samen met collega-belangenbehartigers de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Natuurtoezicht (KNVvN) en de Nederlandse Vereniging voor Drank- en Horecawet Inspecteurs (NVDI).

Onafhankelijk onderzoek

Begin volgend jaar kun je een vragenlijst invullen waarin wij vragen naar jullie ervaringen. Wat wij willen bereiken is dat er een onafhankelijk onderzoek komt door een externe partij. Wij voelen ons genoodzaakt tot deze enquête om de druk om te komen tot een onderzoek te verhogen. De resultaten van de enquête zullen wij delen met het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap. Wij houden jullie op de hoogte. Houd onze berichtgeving hierover begin 2019 in de gaten!

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN