Collega’s helpen? Word belangenbehartiger!

Collega’s helpen? Word belangenbehartiger!

3 feb 2022, vakbond boa acp

Vakbond BOA ACP zoekt individueel belangenbehartigers (IBB’ers) die collega´s met vragen of problemen willen helpen en ondersteunen. Lijkt je dat wat? Meld je dan aan voor de gratis IBB-cursus op woensdag 13 april 2022. De cursus duurt 1 dag.

Belangstellenden uit heel het land kunnen zich aanmelden.

Wat doet een individueel belangenbehartiger?

Individueel belangenbehartigers staan boa’s, handhavers en toezichthouders bij wanneer zij dat nodig hebben. Zij zijn zelf ook boa, handhaver of toezichthouder en lid van onze vakbond. Zij weten vanuit de praktijk wat jij nodig hebt. Zij helpen je verder, bijvoorbeeld door mee te gaan naar een gesprek met je werkgever of je van het juiste advies te voorzien. Wordt het ingewikkelder, dan hebben wij juristen en advocaten die voor jou opkomen.

Waarom is een belangenbehartiging belangrijk?

Als boa, toezichthouder of handhaver je middenin de samenleving. Vakbond BOA ACP vindt dat je daarvoor alle steun verdient om je werk goed te kunnen doen. Naast de mooie kanten van het vak kun je tijdens je werk ook geconfronteerd worden met problemen. Denk aan bijvoorbeeld een klacht van een burger, verschil van inzicht met je werkgever of onvoorziene omstandigheden in je privésituatie. Wat dan te doen en waar heb je als lid van BOA ACP recht op? Waar kun je terecht en welke hulp kun je krijgen?

Belangenbehartiger worden?

Vakbond BOA ACP zoekt individuele belangenbehartigers (IBB’ers) die collega´s met vragen of problemen willen helpen en ondersteunen. Wil je hier meer over weten? Meld je uiterlijk 5 april aan voor de cursus en/of neem contact op met onze vakbondsadviseur Wout Jongman.

De cursus zal plaatsvinden in ons bondskantoor in Baarn, Tolweg 5.

Aanmelden bij Wout Jongman, vakbondsadviseur Vakbond BOA ACP
w.jongman@ikbenboa.nl
06 – 518 595 42

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN