Doe mee! Groots pensioenprotest op 18 maart 2019

Doe mee! Groots pensioenprotest op 18 maart 2019

6 mrt 2019, vakbond boa acp

Op maandag 18 maart gaan de veiligheidssectoren groots actievoeren voor een fatsoenlijk pensioen op het Malieveld in Den Haag. Boa’s en handhavers uit alle domeinen, werknemers van de politie, douane, defensie, ambulance en vele andere sectoren zullen deze dag op verschillende manieren hun ongenoegen uiten tegen het pensioenbeleid van het kabinet. Kom als het kan in uniform.

Inzet van de pensioenacties

Boa’s vanaf 12 uur op Malieveld

De pensioenactie gaat om 7.00 uur van start met een zwaan-kleef-aan actie. Boa’s en handhavers uit alle domeinen worden – liefst in uniform – pas vanaf 12.00 uur verwacht voor een grote ‘nationale pensioencursus’ op het Malieveld. Hier zijn verschillende workshops, stands en activiteiten. Aansluitend wordt om 15.00 uur een protestmars door het politieke hart van Nederland gehouden, waarbij ook de vakcentrales aansluiten. Rond 17.00 uur is het einde.

Inhoud van de nationale pensioencursus:

 

Nu mee doen

Het is van groot belang dat iedereen deze dag in actie komt voor zijn pensioen. Gerrit van de Kamp, voorzitter van Politiebond ACP: ‘Als we dit kabinet zijn gang laten gaan, zal er sowieso gekort gaan worden op de pensioenen en dat gaan alle werkenden en gepensioneerden voelen in hun portemonnee. Als het onderwerp belangrijk voor je is, dan moet je nu mee doen. Wij roepen iedereen dan ook op om 18 maart naar het Malieveld te komen.’

Geheel verzorgd voor leden Vakbond BOA ACP

Ben je lid van Vakbond BOA ACP? Dan is alles voor je geregeld! Je kunt gebruik maken van landelijk geregeld vervoer. Je krijgt eten en drinken en neemt deel aan een leerzaam programma. Dus geef je op en uit 18 maart jouw ongenoegen samen de politie, douane, defensie, ambulance en meer.

Aanmelden via e-mail

Wat moet je doen om erbij te zijn?

  1. Doe indien nodig een verzoek doen bij je leidinggevende om vakbondsverlof voor het bijwonen van de pensioencursus (als je vrij bent kun je sowieso mee!)
  2. Meld je aan via een e-mail naar info@ikbenboa.nl
  3. Zet in je aanmelding:
    • Ik ben wel/niet lid van Vakbond BOA ACP
    • Mijn lidmaatschapsnummer van Vakbond BOA ACP is:
    • Ik stap op in de provincie (per provincie zijn er meerdere opstapplekken; details krijg je na aanmelding):
    • Ik kom wel/niet met eigen vervoer naar Den Haag/Mailieveld
  4. Van details over gemeenschappelijk vervoer, zoals de exacte opstapplekken, houden wij je per mail op de hoogte. Je ontvangt hierover uiterlijk vrijdag 15 maart bericht.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN