Kom op 13 december naar de demo Agressie & Weerbaarheid!

Kom op 13 december naar de demo Agressie & Weerbaarheid!

21 nov 2018, ACP

Binnen de BOA Academie bieden wij onder andere de training Agressie & Weerbaarheid aan. Onze opleidingspartner Parsego organiseert op donderdag 13 december een gratis demo. In deze sneak preview van de complete training krijg je een idee van wat je kunt verwachten. Zo leer je vooral hoe je de-escalerend kunt handelen en communiceren om agressie juist te voorkomen.

Parsego heeft complexe gedragswetenschappelijke inzichten vertaald naar makkelijk te begrijpen principes om agressief gedrag te voorkomen en te de-escaleren. Daarbij integreert de opleider een aantal zeer effectieve technieken uit het KTEC geweldsmanagementprogramma. Zo leer je in onze intensieve training non-agressief, proportioneel en de-escalerend te communiceren én te handelen

Inhoud demo-ochtend

Om te beginnen krijg je een korte uitleg over de ontstaansgeschiedenis van Parsego en de toegevoegde waarde van de training. Daarna volgt een uitleg van het door de trainers ontwikkelde schema betreffende conflicthantering. Je leert welke componenten hierin van belang zijn en hoe deze zich ten opzichte van elkaar verhouden.

Aansluitend krijg je een korte introductie in leerprocessen en gedrag, staan de trainers kort stil bij wat men leert tijdens de training over ‘normaal’ gedrag en hoe afwijkend gedrag te herkennen. Verder is er een korte introductie in ‘verward gedrag’ en in gedrag van mensen die onder invloed zijn van middelen. Je leert welke lichaamshouding effectief is in het kader van non-agressief communiceren en de trainers laten je ervaren waar het lichaam toe in staat is als het gaat om reactie. Verder krijg je een korte introductie in 4 effectieve zelfverdedigingstechnieken.

Programma

Meld je aan voor de demo en stuur een e-mail naar: info@ikbenboa.nl

Kijk voor meer informatie en ons complete opleidingenoverzicht op de pagina van de BOA Academie

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN