Leden Vakbond BOA ACP doen mee aan OC-verkiezingen NS

Leden Vakbond BOA ACP doen mee aan OC-verkiezingen NS

22 aug 2018, vakbond boa acp

Ongeveer een vijfde van onze meer dan 1000 leden werkt als Veiligheids- & Servicemedewerker bij de NS (of in ander openbaar vervoer). En dit aantal groeit met de week! Wij staan als vakbond in heel nauw contact met deze groep. En wij voeren stevige – en steeds vaker ook constructieve – gesprekken met leidinggevenden en beleidsmakers binnen NS. Het lijkt erop dat wij ook voor medewerkers V&S dé bond voor boa’s zijn!

OC-verkiezingen NS

Dit bewijst ook onze rol in de OC-verkiezingen bij de NS. Dit zijn de verkiezingen voor de onderdeelcommissies van de ondernemingsraad. Deze gaan 29 augustus van start en duren tot 26 september 2018.

Vanuit het niets nemen 7 van onze leden aan deze verkiezingen deel. Dit zijn gepassioneerde handhavers die ontzettend betrokken zijn bij het vak. Zij zetten zich in voor de positie van V&S-medewerkers binnen NS. Onderwerpen waar zij zich zorgen om maken zijn: werkdruk, balans werk-privé en het vroegtijdige vertrek van goede collega’s.

Ook staan zij voor de waarden van Vakbond BOA ACP. Dé bond voor boa’s die opkomt voor de belangen van buitengewoon opsporingsambtenaren (boa´s), handhavers en toezichthouders.

Missie Vakbond BOA ACP

En wat zijn die waarden van onze vakbond dan? Vakbond BOA ACP richt zich op het verbeteren van het vak van boa’s en hun arbeidsvoorwaarden. Wij zetten ons in voor eenduidigheid in uitstraling, uitrusting en opleiding.

Belangrijk onderwerp is ook helderheid in taken en bevoegdheden in samenwerking met de politie en andere partijen. Wij vinden persoonlijk contact met onze leden daarin van essentieel belang. Zij vertellen ons over hun ervaringen in hun werk, ontwikkeling en (bij)scholing.

Begeleiding en opleiding

Ander speerpunt is dat wij vooruit willen lopen op arbeidsmarktontwikkelingen. We bieden daarom begeleiding en opleiding op het gebied van vitaliteit, opleidingsmogelijkheden en duurzame inzetbaarheid.

Zoals met het 45-plustraject, waarin wij leden én niet-leden de kans geven om (kosteloos) te onderzoeken: hoe richt ik de rest van mijn werkzame leven in? Dit traject loopt nog tot eind 2019 (ga naar ikbenboa.nl/mijn-loopbaan)

Steun je collega’s V&S!

Werk jij als medewerker Veiligheid & Service bij NS? En wil jij je collega’s die deelnemen aan de OC-verkiezingen steunen? Breng dan je stem op een van hen uit! Je hoeft daarvoor geen lid te zijn van Vakbond BOA ACP. Iedereen kan stemmen!

Hier lees je meer informatie over de verkiezingen en zie je een overzicht van de kandidaten

Download de poster (pdf)

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN