Meldpunt geweld tijdens jaarwisseling

Meldpunt geweld tijdens jaarwisseling

13 dec 2013, nieuws

Geweld tijdens Oud & Nieuw? Laat het niet onvermeld! 2013 is bijna ten einde, de jaarwisseling staat voor de deur. Onze toezichthouders, handhavers en andere hulpverleners zorgen er ook dit jaar weer voor dat de jaarwisseling veilig en feestelijk kan verlopen. Toch zijn er altijd mensen die het deze nacht voor anderen bederven, ook voor mensen met een publieke taak. Zij krijgen tijdens de jaarwisseling regelmatig te maken met agressie en geweld.

De gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Vakgroep BOA ACP vindt geweld tegen collega’s onaanvaardbaar en blijft zich inzetten voor het aanreiken en bereiken van oplossingen. Daarvoor hebben we zicht nodig op het veld. Wat gebeurt er, wie zijn erbij betrokken, wat zijn de consequenties, wat is ermee gebeurd. Als jij het meldt, zorgt BOA ACP dat het niet onvermeld blijft!

Meldpunt

Dus: heb jij of hebben jouw collega’s rond de jaarwisseling te maken (gehad) met geweld dat tegen jou / jullie gericht was? Was er dit jaar meer of minder sprake van geweld of vernieling in jouw omgeving? Zijn er incidenten geweest met illegaal vuurwerk?

E-mail naar: info@ikbenboa.nl
Reageren via twitter kan ook via @BoaAcp

Vakgroep BOA ACP gebruikt de ervaringen van collega’s (uiteraard anoniem) om ons verhaal kracht bij te zetten zodat we samen deze vormen van geweld zichtbaar maken.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN