Nieuwe collega’s

Nieuwe collega’s

6 mei 2019, vakbond boa acp

Sinds enkele weken is het team van vakbond BOA ACP met twee nieuwe collega’s op volle sterkte. Marianne van Smaalen is vakbondsadviseur en Annemiek Brumsteede doet sinds half april de communicatie. De nieuwe collega’s stellen zich voor.

Marianne van Smaalen

(links op de foto)

Sinds februari ben ik voor 1 dag in de week aan het werk als vakbondsadviseur bij vakbond BOA ACP. De rest van de week werk ik als accountmanager bij IPOL, dat opleidingen verzorgt voor boa’s en politie.

Voordat ik begon bij IPOL heb ik zes jaar bij Handhaving Support gewerkt. Ik detacheerde boa’s en heb toen ik zelf ook mijn boa-getuigschrift gehaald en werkte ik ook weleens als invalkracht om te ervaren hoe het is om op straat te lopen en te werken als handhaver. ​

Twee jaar geleden werd het tijd voor iets anders. Ik ging bij IPOL werken, maar ik merkte dat ik het directe contact met de werkvloer mis. Daarom is mijn werk als vakbondsadviseur voor mij een mooie aanvulling. Vanaf het begin voel ik mij zeer welkom bij vakbond BOA ACP. Ik ben op een hele prettige manier ontvangen en voelde mij daardoor meteen op mijn plek. Dank daarvoor! Het is voor mij bijzonder om nu in een andere rol dan van werkgever of accountmanager aan tafel te zitten bij gemeenten. In een korte tijd heb ik hier al veel geleerd en ik hoop nog lang mijn steentje bij te kunnen dragen aan deze organisatie. Wil je mij bereiken? Mail naar m.vsmaalen@ikbenboa.nl

Annemiek Brumsteede

(rechts op de foto)

Als journalist werkte ik de afgelopen vijftien jaar bij de publieke omroep en maakte daar reportages. Voor het programma Vermist zocht ik over de hele wereld naar vermiste personen en bij Opgelicht?! waarschuwden wij het publiek voor oplichterspraktijken. De overeenkomst tussen deze programma’s en het werk voor vakbond BOA ACP is het opkomen voor de belangen van mensen of groepen. Het is voor mij belangrijk dat ik met mijn werk een nuttige bijdrage lever aan de maatschappij en wat dat betreft zit ik hier prima op mijn plek!
Op mijn eerste werkdag viel ik middenin de acties van de Amsterdamse boa’s voor verdedigingsmiddelen.  Het was als (oud)journalist wel even wennen om als organisatie zélf  volop in het nieuws te zijn, want tijdens mijn eerste twee werkweken voerden we actie op de Dam én spande de gemeente Amsterdam een kort geding tegen ons aan. Dus was er aan media-aandacht geen gebrek.  Het was gelijk een kans om mensen te ontmoeten en veel over de problematiek in het boa-vak te weten te komen.
Ik had me nooit gerealiseerd hoe dynamisch en interessant het veiligheids-domein eigenlijk is. Er valt voor mij dus nog heel wat te ontdekken! Verder moet ik mijn best gaan doen om het vakjargon en alle gebruikte afkortingen (en dat zijn er veel!) uit mijn hoofd te leren. Maar dat gaat goedkomen.
Wil je mij bereiken? Dat kan op a.brumsteede@ikbenboa.nl

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN