Studiedag Alcohol Toezicht 2018 – 4 oktober in Bunnik

Studiedag Alcohol Toezicht 2018 – 4 oktober in Bunnik

27 aug 2018, Algemeen nieuws

Trimbos Instituut organiseert de Studiedag Alcohol Toezicht. Dit is dé studiedag voor gemeentelijke beleidsmakers, bestuurders, toezichthouders en (preventie)professionals die met de praktijk van toezicht en handhaving Drank- en Horecawet te maken hebben.

Internationale spreker

Voor het vierde opeenvolgende jaar biedt het Trimbos Instituut u de gelegenheid om kennis te nemen van actuele ontwikkelingen en good practices uit het land op het gebied van alcoholpreventie en toezicht. Net als voorgaande jaren staat het netwerken en delen van ervaringen tussen verschillende regio’s en verschillende disciplines centraal tijdens de dag.

Dit jaar staat een internationale spreker op het programma: Henrik Ahlström, werkzaam binnen het specialistische alcoholteam van de Zweedse politie te Stockholm. Hij neemt de deelnemers mee in zijn ervaringen met de succesvolle STAD-aanpak, die in Zweden een zeer hoge naleving van de alcoholwet en een flinke afname in geweldsincidenten heeft opgeleverd. Ook was hij betrokken bij de Nederlands pilot van de STAD-aanpak in Rotterdam. De resultaten van deze pilot komen uitgebreid aan bod op 4 oktober.

Het programma

De reguliere ticketprijs bedraagt 195 euro en u kunt inschrijven t/m 20 september.

Link naar de webpagina Studiedag Alcoholtoezicht van het Trimbos Instituut

photo credit: marcoverch

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN