mont Ventoux 2016

Sponsoring

Zet jij je in voor het goede doel? Mooi dat je dat doet! De ACP vindt het belangrijk haar leden te steunen in hun activiteiten. Ook als lid van Vakbond BOA ACP kun je hier gebruik van maken. Daarom bieden we jou de mogelijkheid een sponsorverzoek in te dienen. Hoe? Lees de voorwaarden en vul het formulier in onderaan deze pagina.

Bekijk de video of lees verhalen van collega´s die je voor gingen

Een samenvatting van 5 vrienden die een Ultra Challenge met zichzelf aangaan om 135 kilometer run-bike-run non-stop te doen van Den Helder naar Hoek van Holland. Allemaal om een vriend die aan de ziekte van Huntington lijdt een hart onder de riem te steken.

ACP-lid Oeble Bouma loopt mee met de Vierdaagse in Nijmegen. Tijdens zijn 35e Vierdaagse zamelt Oeble geld in voor stichting Kika, die fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven. 

Sponsoring

Studenten van de Politieacademie gaan op studiereis naar Zuid-Afrika om de Stichting Eye for Others te helpen, onder meer op het gebied van informatieuitwisseling.

Sponsoring Peter-Buursema

Peter Buursema en zijn collega’s van de eenheid Zeeland – West-Brabant doen mee aan de Pyreneeën Challenge, waarvan de opbrengst naar Ride4Kids gaat.

Huntington

Collega’s van team Almere West halen met de run-bike-run West Coast Challenge – van Den Helder naar Hoek van Holland – geld op voor onderzoek naar de ziekte van Huntington.

Voorwaarden sponsorverzoek

De ACP is een vereniging en besteedt het ledengeld zorgvuldig. Transparantie is daarin een vereiste. De voorwaarden voor een sponsorverzoek zijn:

  • Per jaar is € 5.000,-  beschikbaar dat wordt verdeeld over vier kwartalen.
  • In principe heeft elk verzoek een maximum sponsorbedrag van € 100,-. In uitzonderlijke gevallen wordt hiervan afgeweken. Dit kan het geval zijn als er een grote groep deelnemende ACP-leden is die een aanvraag doet.
  • Per doel wordt maximaal € 500,- uitgegeven.
  • De ACP wordt actief en herkenbaar uitgedragen als sponsor.
  • Door middel van bijvoorbeeld een blog, artikel of fotoreportage legt het lid verantwoording af voor het sponsorbedrag. Publicatie en de wijze van terugkoppeling gebeurt altijd in overleg met lid en de afdeling communicatie.

Dien sponsorverzoek in!

Sponsorverzoek indienen

  • Sponsorverzoek

  • DD dash MM dash JJJJ

  • Wanneer niet aan bovenstaand verzoek wordt voldaan, behoudt de ACP zich het recht voor de sponsoring eenzijdig in te trekken en hiervoor middelen terug te vorderen. Als je gebruikmaakt van PR-middelen van de ACP draag je hiervoor verantwoordelijkheid. In sommige gevallen kan een borg van je worden gevraagd voor het gebruik van ACP-middelen. Wij zien uit naar een positieve reactie en wensen je veel succes bij het behalen van je doel! De ACP hoopt op deze wijze, namens 25.000 politiecollega’s, daaraan een steentje bij te dragen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik ben BOA

LID WORDEN VAN Vakbond BOA ACP?

Sluit je aan