Ledendag-2017-1024x635

Vereniging

Vakbond BOA ACP is een zelfstandige vakgroep onder de paraplu van Politievakbond ACP. Samen zijn wij een netwerk van actieve en gepensioneerde boa’s en (politie)professionals, verbonden in een vereniging. Met een gezamenlijk doel: (pro)actief opkomen voor de persoonlijke en gezamenlijke belangen van BOA’s en politiecollega’s.

De werkorganisatie van de ACP in Leusden bestaat uit een Dagelijks Bestuur, de afdelingen collectieve belangenbehartiging en individuele belangenbehartiging. De belangenbehartigers ondersteunen samen met de afdeling vereniging de honderden kaderleden en vrijwilligers in het land bij hun vakbonds- en politiewerk. Ook het ledencontactcentrum en de ledenadministratie helpen daarbij. De vereniging bestaat verder uit de jongerenafdeling ACP Jong, de afdeling ACP Plus voor 55-plusleden en de Stichting Leden voor Leden die collega’s in financiële en geestelijke nood helpt.

Democratie

Het Bondsbestuur van de ACP - na de Algemene Vergadering het hoogste verenigingsorgaan binnen de ACP - bestaat uit een afvaardiging van leden. Tenslotte is er een ACP ledenpanel waar leden direct kunnen meepraten over onderwerpen die spelen binnen de vereniging.

Ik ben BOA

LID WORDEN VAN Vakbond BOA ACP?

Sluit je aan