20190402 BOA’s in Amsterdam weer in actie voor verdedigingsmiddelen

PTSS

Wat kan Vakbond BOA ACP doen voor collega's met een posttraumatisch stressstoornis?

Bij posttraumatische stressstoornis (PTSS) treden klachten op na het beleven van schokkende gebeurtenissen. Mensen met PTSS hebben onder meer last van telkens terugkerende gedachten aan - en beelden van de ingrijpende gebeurtenis. Daarnaast treden slaap- en concentratieproblemen op. Het autonome zenuwstelsel bij mensen met PTSS reageert heftig op onverwachte maar ongevaarlijke indrukken, zoals harde geluiden. PTSS kan - wanneer het niet wordt behandeld - leiden tot depressies en blijvende arbeidsongeschiktheid.

 

HULP VAN Vakbond BOA ACP BIJ PTSS

Wat doet Vakbond BOA ACP voor collega’s met PTSS? Leden met PTSS hebben vaak heftige incidenten meegemaakt. Sommigen zijn hierdoor uit balans, maken zich snel zorgen en zijn ongerust. Met individuele belangenbehartiging worden leden die zich in verschillende fases van hun ziektebeeld bij ons melden op vakkundige wijze door de juristen bijgestaan. Denk daarbij aan hulp bij de erkenning van PTSS maar ook aan gesprekken met de werkgever, immateriële schadevergoeding, of begeleiding naar het UVW. Vakbond BOA ACP geeft daarbij eerlijke en duidelijke adviezen, schat zo goed mogelijk in, begeleid waar nodig en is deskundig.

Heb je door je werk als BOA PTSS opgelopen? En ben je lid van Vakbond BOA ACP? Dan ben je verzekerd van deskundige rechtsbijstand. De ervaren juristen van Vakbond BOA ACP staan voor je klaar.

HULP NODIG?

Ik ben BOA

LID WORDEN VAN Vakbond BOA ACP?

Sluit je aan