20191230 Nieuwe wet Arbeidsmarkt

WORD NU LID VAN VAKBOND BOA ACP

Ben jij boa, handhaver of toezichthouder? Word dan lid van Vakbond BOA ACP, de grootste boa bond van Nederland.

Voordelen lidmaatschap vakbond BOA ACP

Word lid van Vakbond BOA ACP voor slechts 12, 30 euro per maand en ontvang een welkomstgeschenk. Gebruik het inschrijfformulier hieronder.

Ben je nog lid van een andere vakbond en je gaat dit lidmaatschap opzeggen, dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn. Hier kunnen wij maatwerk toepassen om voor jou dubbele kosten te voorkomen. Neem hiervoor contact op via info@ikbenboa.nl.

Voordelen voor jou als lid van Vakbond BOA ACP:

Je bent verzekerd van rechtsbijstand

Je kunt altijd bij ons terecht met vragen over je salaris en pensioen

Je krijgt veel leuke extra voordelen, bijvoorbeeld korting op verzekeringen, scholing, culturele uitjes, entreekaarten en merkkleding.

Vakbond BOA ACP neemt deel aan alle belangrijke overlegtafels, zoals bij het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Coaltitie voor Veiligheid, om de belangen van haar leden te behartigen. daarnaast staan wij in nauw contact met de VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten)

Word lid

  • Hidden

    Ben jij al lid? Meld je collega aan!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Vragen die ons duidelijk maken waar je werkt.
  • Let wel: de eerste maand ontvang je een factuur. Wil je vervolgens via automatische incasso betalen? Geef dan schriftelijk toestemming via het machtigingsformulier. toesturen. Het ingevulde formulier kun je toesturen naar administratie@acp.nl of via de post.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.