BOA Cash for cops

Cash for Cops

Cash for Cops

Cash For Cops is een exclusieve webshop voor BOA-ACP leden en biedt een uitgebreid assortiment met honderden producten tegen speciale tarieven. Van een moderne Full HD action camera, Flashlight, badgehouders, tot hoogwaardige operationele handschoenen en andere gadgets voor aan je koppel of riem. Is je koppel al vol genoeg? Geen probleem. Met een groot assortiment fashion accessoires, horloges en sieraden is er voor elk wat wils. Of kies bijvoorbeeld voor een originele Bobby antidiefstalrugzak.

Profiteer van het uitgebreide assortiment tegen exclusieve ledenprijzen door je als ACP-lid aan te melden via de website van Cash for Cops of door op onderstaande button te klikken.

 

Heb je bij het aanmelden als nieuw lid van de BOA-ACP voor de Cash for Cops cadeaubon gekozen? Dan wordt de €25,00 shoptegoed automatisch aan jouw account toegevoegd. Wanneer je voor een product onder de €25,00 kiest dan blijft het restant van jouw shoptegoed gewoon staan voor je volgende aankoop. Mocht je een product willen dat boven je huidige tegoed ligt is dit restantbedrag eenvoudig via iDEAL bij te betalen.

Nog geen lid? Sluit je aan bij ons netwerk en word lid van BOA-ACP!

Of bekijk eerst de ledenvoordelen

Ik ben BOA

LID WORDEN VAN Vakbond BOA ACP?

Sluit je aan