Symposium Geweld tegen het uniform

Symposium Geweld tegen het uniform

6 feb 2024, geweld

De Coalitie voor Veiligheid – waarin ook Vakbond BOA ACP actief is – houdt op woensdag 20 maart een symposium met het thema ‘Geweld tegen het uniform’. Tijdens deze bijeenkomst komen sprekers aan het woord vanuit onder meer de politie, Taskforce Onze Hulpverleners Veilig en het Nederlands Veteraneninstituut. De coalitie biedt je de kans om ook te komen.

Tijdens het symposium wordt uitgebreid gesproken over geweld(sincidenten) tegen mensen in het uniform, de gevolgen daarvan en hoe we dit met elkaar het hoofd kunnen bieden. Het hele jaar door worden politiemensen, boa's en andere hulpverleners tijdens hun werk geconfronteerd met agressie en geweld. Ook afgelopen jaarwisseling was het weer raak. Op zo’n moment spreken velen er schande van, maar die gaan daarna weer over tot de orde van de dag. De bonden die de Coalitie voor Veiligheid vormen, vinden daarentegen dat dit niet naar de achtergrond mag verdwijnen.

Datum: Woensdag 20 maart 2024
Locatie: Huis voor Veiligheid in Baarn
Tijdstip: 10.00 tot 16.00 uur

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Daarom is aanmelden vereist. Wees er snel bij. Werk jij in de veiligheidssector en lijkt het jou als boa vanuit je vakgebied interessant om dit symposium bij te wonen? Om daar contacten op te doen, kennis uit te wisselen en mee te discussiëren? Je kunt je aanmelden via DIT FORMULIER.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN BOA ACP?

AANMELDEN