Blue light united event

Blue light united event

10 jan 2024, Algemeen nieuws

Het is zover: vanaf vandaag kunnen medewerkers van de politie, brandweer, douane, ambulance, Koninklijke Marechaussee en BOA’s zich inschrijven voor Blue Light United Event! Dit evenement is de nalatenschap van de World Police & Fire Games, dat in 2022 in Rotterdam werd georganiseerd.

Datum en locatie van het blue light united event

Van 23 mei tot en met 25 mei 2024 staat het Orderbos in Apeldoorn in het teken van Blue Light United Event. In de bosrijke omgeving worden 13 sporten georganiseerd, waaronder atletiek, padel en een obstaclerun. Ben jij de ultieme hulpverlener? Doe dan mee aan de Ultimate BLUE Test en laat je skills zien in een parcours opgebouwd uit cruciale elementen van de diensten, zoals dummy slepen, traplopen en materiaal hijsen! De Ultimate BLUE Test wordt ook opengesteld voor publiek. Hierover volgt later meer informatie.

BLUE Village

Naast het sporten is er in het BLUE Village de gehele dag een uitgebreid programma voor jong en oud, met onder andere een infomarkt, optredens, clinics en demonstraties en een foodcourt. Het BLUE Village is voor iedereen gratis toegankelijk.

Meer informatie en inschrijven

Dompel je onder in de wereld van sport en cultuur. Het belooft voor zowel deelnemers als toeschouwers een geweldig spektakel te worden. Ben jij erbij? Schrijf je dan nu in!

Kijk voor meer informatie op: Blue Light United Event

Inschrijven kan via: Inschrijven Blue Light United Event 2024

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN BOA ACP?

AANMELDEN