Douwe Bob en Niels Geusebroek in BLUE Village

Douwe Bob en Niels Geusebroek in BLUE Village

8 feb 2024, BOA

Van 23 tot en met 25 mei 2024 vindt het Blue Light Event (BLUE) plaats in het Orderbos in Apeldoorn. Bij Blue Light United Event staat niet alleen sport, maar ook cultuur centraal. Het BLUE Village biedt een rijk cultureel programma met optredens van talentvolle artiesten uit binnen- en buitenland. We zijn verheugd om de eerste namen te onthullen die schitteren in het BLUE Village. Met onder andere Douwe BobNiels GeusebroekABBA Gold Europe (UK), Los Callejeros (BE) en De Tunes belooft het een fantastisch feest te worden!

Nodig al je vrienden en familie uit en geniet met elkaar. Het BLUE Village is voor iedereen gratis toegankelijk!

Update sportschema

Het hardloopevenement op het Blue Light United Event is verplaatst naar zaterdag 25 mei. Eén van de doelen van BLUE is het in contact brengen van hulpverleners en burgers om zo meer waardering te creëren vóór hulpverleners. Iets wat helaas nog steeds hard nodig is, zo blijkt uit recente berichtgeving. BLUE wil hier een positieve bijdrage aan leveren en daarom is besloten het hardloopevenement open te stellen voor iedereen die wil deelnemen. Meer informatie voor het inschrijven als burger volgt binnenkort.

Daarnaast ontvingen het Blue Light Event meerdere berichten van deelnemers die aan zowel hardlopen als atletiek willen deelnemen. Om die reden is de datum van het atletiekevenement definitief vastgesteld op donderdag 23 mei. Hierdoor conflicteren de evenementen niet meer en kun je beide sporten optimaal beleven!

 

Niels Geuzenbroek

Exclusieve hoteldeal

Om ervoor te zorgen dat je Blue Light United Event-ervaring compleet is, heeft de organisatie een exclusieve deal gesloten met Fletcher Hotels. Verblijf in stijl en comfort tijdens het evenement met tarieven speciaal voor deelnemers.

Voor onderstaande hotels geldt:

1 persoon inclusief ontbijt: €109

2 personen inclusief ontbijt: €126,50 bij:
Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Mooi Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

1 persoon inclusief ontbijt: €98

2 personen inclusief ontbijt: €115 bij:

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg

Reserveren kan via reservations@fletcher.nl onder vermelding van “BLUE LIGHT UNITED EVENT”

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN BOA ACP?

AANMELDEN