BOA-Platform houdt driedaags BOA Event

BOA-Platform houdt driedaags BOA Event

24 okt 2017, ACP

Na de oprichting van het BOA-Platform eind juni en de organisatie van de Week van de Boa in september, is het tijd voor een vervolgstap. Daarom houdt het BOA-Platform – ondersteund door de organisatie van de Dag van de BOA – op 29, 30 november en 1 december 2017 het BOA Event.

Het BOA-Platform – een centraal aanspreekpunt voor de overheid over cruciale zaken voor toezichthouders en handhavers dat eind juni is opgericht – wil de positie van boa’s in de handhaving van de openbare orde duurzaam versterken en samenwerking met alle partners optimaliseren. Het BOA-Platform zet nu een vervolgstap met de organisatie van het BOA Event, dat maar liefst drie dagen duurt. Tijdens het evenement staan de volgende thema’s centraal:

 

Voor wie is het BOA Event?

Het BOA Event is bedoeld voor boa’s (openbare ruimte, milieu, welzijn en infrastructuur en politieboa’s), boa-leidinggevenden, beleidsmedewerkers en bestuurders betrokken bij boa’s (vanuit bijvoorbeeld gemeenten, ministeries, politie, onderwijs).

Inschrijven

Het definitieve programma vind je binnenkort op de website van Het BOA Event. Het is mogelijk het hele programma te volgen of naar één van de dagen te komen. Zodra het programma verder is ingevuld, start ook de mogelijkheid tot inschrijving. Wilt u op de hoogte blijven? Vul dan dit formulier in en blijf up-to-date!

Reserveer deze dag(en) in je agenda!

Wanneer?

29, 30 november en 1 december 2017

Hoe laat?

09.00 uur tot 17.00 uur

Waar?

Politieacademie, Arnhemseweg 348,  Apeldoorn

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN