Kom naar onze ledendag! Met gratis workshops

Kom naar onze ledendag! Met gratis workshops

30 okt 2018, ACP

Woensdag 12 december is de jaarlijkse ACP Ledendag – voor onze politieleden en voor alle leden van Vakbond BOA ACP! Een afwisselende dag vol boeiende workshops en seminars met ditmaal als thema ‘Jouw loopbaan in control’. Kom meer te weten over actuele onderwerpen die een waardevolle toevoeging zijn voor jouw dagelijkse werk.

Ga naar de ledendagwebsite voor meer informatie en om je aan te melden.

Terug naar overzicht

Word lid!

Meld je aan als lid van
dé vakbond voor boa’s

Word lidvoor €10,- per maand!

 

Workshop voor BOA’s

Proactief Handhaven & Predictive Profiling

Steeds meer bedrijven en overheden richten zich op het voorkómen van incidenten; in plaats van te reageren op een gebeurtenis, zoals zakkenrollen en zelfs terrorisme. Hoe herken je een crimineel bijvoorbeeld op een vol perron? In deze workshop krijg je inzicht in de methodiek van predictive profiling en informatiegestuurd handhaven. Je leert methoden die direct inzetbaar zijn in het boa-vak. Zoals vanuit een andere mindset (van repressief naar proactief) te kijken naar gedrag van mensen, voorwerpen en situaties. Zodat je crimineel gedrag in een vroeg stadium leert signaleren. Met deze wetenschappelijk onderbouwde methoden verdiep en verbreed je je vakkennis.

Leen van der Plas is directeur SoSecure International en Kenniscentrum Security Intelligence

Tijdens de lunch kun je bijpraten en netwerken met je collega’s. Inschrijving workshops/seminars (maximaal 2) kan via het aanmeldingsformulier. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN