Schrijf je in voor een geweldige sportdag: Blue Light United Event

Schrijf je in voor een geweldige sportdag: Blue Light United Event

7 dec 2023, vakbond boa acp

De organisatie die verantwoordelijk was voor de World Police & Fire Games (WPFG) in Rotterdam in 2022, kondigt de lancering aan van een nieuw evenement: Blue Light UnitedEvent (BLUE).

Dit evenement vormt de nalatenschap van de WPFG Rotterdam 2022 en is bedoeld om hulpverleners samen te brengen in een unieke viering van toewijding, teamwork en gezonde competitie.De World Police & Fire Games, de internationale spelen voor personeel van politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen, was een groot succes in 2022. De organisatie had als wens om deze spelen een nalatenschap te geven in Nederland. Hier uit is Blue Light United Event ontstaan.Van 23 tot en met 25 mei 2024 wordt Blue Light United Event georganiseerd op een locatie midden in het land. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. In aanvulling op de WPFG worden bij Blue Light United Event nieuwe doelgroepen toegevoegd, zoals medewerkers van de ambulance en BOA's. Uiteindelijk kunnen ruim 1.500 hulpverleners meedoen.

mountainbike

Bij dit unieke evenement worden sport en cultuur samengebracht. Tijdens BLUE worden ruim10 sporten georganiseerd, zoals CrossFit,voetbal en een survival run. Daarnaast kunnen bezoekers in het BLUE Village genieten van een divers programma met onder andere clinics,optredens en een infomarkt, waar alle diensten vertegenwoordigd zullen zijn.

Blue Light United Event zet de hulpverleners in het zonnetje en levert een bijdrage aan de zaken waar zij mee te maken hebben in de dagelijkse praktijk, zoals geestelijke gezondheid,diversiteit, onderling begrip en inclusie. Daarnaast wil BLUE bijdragen aan een positieve beeldvorming van de hulpverlener en het belang van deze beroepsgroepen voor de samenleving.

Je kunt je hier aanmelden voor het event.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN BOA ACP?

AANMELDEN