Contributie (stads)toezicht & handhaving aangepast

Contributie (stads)toezicht & handhaving aangepast

15 okt 2012, nieuws

Politievakbond ACP en Beboa werken sinds 1 oktober 2012 samen aan erkenning en waardering voor BOA’s en toezichthouders. Dit brengt voor jou als ACP-lid werkzaam binnen (stads)toezicht & handhaving bepaalde voordelen met zich mee.

Ben of word je lid van de ACP? Dan kun je gratis lid worden van Beboa. Ook is het contributiebedrag voor alle ACP-leden werkzaam in (stads)toezicht- en handhavingsfuncties per 1 oktober vastgesteld op € 8,28 per maand.

De huidige ACP-leden zijn zo goed mogelijk geïnformeerd over deze samenwerking en de nieuwe contributieregeling. De bedragen zijn al aangepast bij leden die zich hebben aangemeld voor het combi-lidmaatschap. Bij een deel van de leden die het ACP-lidmaatschap via de werkgever betalen, is het lastig te achterhalen welke functie zij precies uitvoeren en welk bedrag zij betalen. Controleer daarom hoeveel lidmaatschapsgeld je op dit moment betaalt.

Contact ledenadministratie

Ben je nog geen lid van Beboa en wil je dit wel of betaal je meer dan € 8,28 per maand? Neem dan contact op met de afdeling ledenadministratie van de ACP. Dit kan door een e-mail te sturen ledenadministratie@acp.nl of te bellen naar het algemene nummer van de ACP: 033- 495 28 88.

OOK INTERESSANT

bottombanner

LID WORDEN VAN DE ACP?

AANMELDEN